Midyat'ta Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Midyat'ta Terör Örgütü Operasyonu

Midyat ilçesinde, terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 4'ü tutuklandı.

02.11.2012 16:07

Midyat ilçesinde, terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 9 kişiden 4'ü tutuklandı.

Mardin ve Midyat Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, terör örgütü PKK'ya destek oldukları, bazı eylemlere katıldıkları ve KCK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan yaşları 17-25 arasında değişen 9 kişi, Midyat Adliyesi'ne çıkarıldı.

Zanlılardan İ.İ, İ.G, L.A. ve M.Ü. "terör örgütü üyesi olmak" suçlamasıyla tutuklanarak Midyat M Tipi Cezaevi'ne gönderilirken İ.A, M.D, F.A, H.D. ve O.İ. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir: Selahattin Erol/ Şengül Oymak

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - MARDİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat'ta Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement