Meb, İzmit ve Zonguldak İçin Müfettiş Görevlendirdi: "'Her Türlü Şiddete Sıfır Tolerans' Anlayışıyla Süreç Hassasiyetle Yakından Takip Ediliyor" - Son Dakika
Yerel

Meb, İzmit ve Zonguldak İçin Müfettiş Görevlendirdi: "'Her Türlü Şiddete Sıfır Tolerans' Anlayışıyla Süreç Hassasiyetle Yakından Takip Ediliyor"

Meb, İzmit ve Zonguldak İçin Müfettiş Görevlendirdi: "\'Her Türlü Şiddete Sıfır Tolerans\' Anlayışıyla Süreç Hassasiyetle Yakından Takip Ediliyor"

Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak Ereğli’de bir lise öğrencisinin sınıf arkadaşları tarafından darp edilmesi ve İzmit’te de bir öğretmenin öğrencilerine şiddet uygulaması ile ilgili olarak ayrı ayrı müfettiş görevlendirildiğini bildirdi.

29.12.2022 15:17  Güncelleme: 16:16

Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak Ereğli'de bir lise öğrencisinin sınıf arkadaşları tarafından darp edilmesi ve İzmit'te de bir öğretmenin öğrencilerine şiddet uygulaması ile ilgili olarak ayrı ayrı müfettiş görevlendirildiğini bildirdi.

Zonguldak Ereğli Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 11.  sınıf öğrencisi N.G. sınıftaki arkadaşları tarafından darp edildi. Mili Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından bugün yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığı duyurulurken İzmit'te de bir öğretmen tarafından öğrencilerine yönelik yaşanan şiddet olaylarına ilişkin de müfettiş görevlendirilerek inceleme ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.

MEB'den yapılan açıklama şöyle:

"Zonguldak Ereğli'deki okulumuzda akranları tarafından bir öğrencimize, İzmit'te de bir öğretmen tarafından öğrencilerine yönelik yaşanan şiddet olaylarına ilişkin Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilmiş olup inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Bakanlığımız 'her türlü şiddete sıfır tolerans' anlayışıyla süreci hassasiyetle yakından takip etmektedir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Meb, İzmit ve Zonguldak İçin Müfettiş Görevlendirdi: ''Her Türlü Şiddete Sıfır Tolerans' Anlayışıyla Süreç Hassasiyetle Yakından Takip Ediliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement