Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan Göreve Başladı

Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan Göreve Başladı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın telefonuna bakmadığı gerekçesiyle görevden alınan Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, görevi Hasan Aslan'a devretti.

08.10.2015 07:55

Yeni Müdür Görevi Devraldı

Geçen hafta Cuma günü görevden alınan Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'in yerine atanan Hasan Aslan, göreve başladı.

Eski Müdür Mehmet Çelik ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri tarafından karşılanan Aslan, görevi Çelik'ten devraldı.

"Görev değişikliği Sayın Bakanımızın tasarruflarındadır diyen, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan; "Bu bir bayrak yarışıdır, inanıyorum ki Mehmet bey gelecekte, çok daha güzel yerlere gelecektir. Batman Milli Eğitim Müdürü olarak yaptığı çalışmalardan dolayı, kendisine teşekkür ediyorum. Biz görev insanıyız ve bizim için en önemli değer, insanlara hizmettir. Makamların mevkilerin var oluş nedeni, insanlara hizmettir. Böyle bir anlayıştan bu görevi devraldığım için çok mutluyum. İnşallah bizde bu duygu ve düşüncelerle, hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen, bir şehre geldiğimin farkındayım. Batman'a atandığımda daha bu şehre gelmeden, zaten bu şehrin çocuklarını, gençlerini, öğretmenlerini ve sıcakkanlı insanlarını sevdim" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement