Mimarlar Odası Antalya Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Mimarlar Odası Antalya Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu

Mimarlar Odası Antalya Şubesi 14.Dönem Olağan Genel Kurulu'nun ardından yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

12.01.2012 13:00

Mimarlar Odası Antalya Şubesi 14. Dönem Olağan Genel Kurulu'nun ardından yeni yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

Osman Aydın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımını yaparak, çalışmalarına başladı. Toplantının ardından alınan kararlar da, basın açıklamasıyla duyuruldu.

Açıklamada, yeni yönetim kurulunun mimarlık mesleğinin geliştirilmesi, mimarların özlük haklarının iyileştirilmesi, odanın işlevsizleştirilmesine yönelik girişimlerin engellenmesi üzerine çalışmalarını yoğunlaştıracağı belirtildi.

Oda üyelerinin çevreye, doğal ve kültürel değerlere sahip çıkacağının vurgulandığı açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Kentimize meslektaşlarımıza ve mesleğimize sahip çıkarken, görüşlerimizi, önceki dönemlerde olduğu gibi bilimsel, teknik temellere dayandıracağız. Kentimizin uyumlu ve sağlıklı gelişmesi için önceki dönemlerde olduğu gibi her türlü çalışmayı ve mücadeleyi sürdüreceğiz. Eleştirdiğimiz her konuda alternatiflerini koyacağız. Tüm çalışmalardan sonra elde edilecek sonuçların ve somut ürünlerin en geniş üye katılımı ile gerçekleştirilmesini, halkla ve toplumla paylaşılmasını sağlayacağız. Odamızın işlevsizleştirilmesi, yok edilmesi, devlet güdümünde bir odaya dönüştürülmesi girişimlerine karşı şube olarak en ciddi direnişi gerçekleştireceğimizin tüm çevrelerce bilinmesinde yarar görüyoruz."

Mimarlar Odası Antalya Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu ve görev dağılımı ise şöyle oldu:

Başkan Osman Aydın, 2. Başkan Özge Köksal, Sekreter Üye Neslihan Kamalak, Sayman Üye Hasan Çerçiler, üyeler Nilgül Yılmaz, Serap Kaya, Nihal Güven, Ebru Er, Mehmet Arat, Deniz Büyükkurt, Meral Büyükgebiz, Fatma Gül Yalçınkaya, Yeliz Vural Erim, Funda Alyanak Kaya.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mimarlar Odası Antalya Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement