Müftüsü Başiş Çaylı, Cami İnşaatını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Müftüsü Başiş Çaylı, Cami İnşaatını İnceledi

Müftüsü Başiş Çaylı, Cami İnşaatını İnceledi

Muğla İl Müftüsü Hasan Başiş, Ortaca merkez Çaylı Mahallesi'nde yapım çalışmaları devam eden cami inşaatını yerinde inceledi.

08.06.2013 11:39

Muğla İl Müftüsü Hasan Başiş, Ortaca merkez Çaylı Mahallesi'nde yapım çalışmaları devam eden cami inşaatını yerinde inceledi.

Ortaca'nın Çaylı Mahallesi'nde inşaatı hızla devam eden Camii inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İl Müftüsü Hasan Başiş, İl Müftü Yardımcıları Zekeriya Çelik, Kazım Aşlık, Ortaca İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler ve İlçe Vaizi Sinan Cansever ile birlikte Fethiye-Muğla karayolu üzerinde yapımı devam eden Çaylı Mahallesi Camii inşaatıyla ilgili olarak İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler'den bilgi aldı.

Yapılan hizmeti takdirle karşılayan İl Müftüsü Başiş, yapılan projenin mimarisi itibariyle çok güzel, modern ve model bir cami olduğunu belirtti. İl Müftüsü Hasan Başiş, "Böylesi hayırlı işlerde yarışmak gerek. Böyle güzel bir yapının Ortaca'ya kazandırılarak bir an önce ibadete açılması için herkesin; başta zenginlerimizin, işadamlarımızın, hayırseverlerimizin, bollukta ve darlıkta infak ile emrolunan bütün vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Böyle hayırlı bir işe rehberlik eden başta İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dünyaya hayırlı bir eser bırakma noktasında iyi bir örnek oldukları için tüm Ortacalılardan da Allah razı olsun" diyerek caminin bir an önce tamamlanarak ibadete açılabilmesi için genelde tüm Muğlalılara özelde ise, Ortacalılara yardım çağrısında bulundu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftüsü Başiş Çaylı, Cami İnşaatını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement