Muğla Üniversitesi'nde çalışan ve üniversitede tanışıp birbirlerine aşık olan gençler, Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Oldukça renkli geçen düğünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar gençleri kutladı.
Muğla Üniversitesi Genel Sekreterlikte görev yapan Aydın İncirliovalı Tufan Kızltuğ ile aynı üniversitenin Öğrenci İşleri'nde çalışan Eda Türkoğlu hayatlarını birleştirdi. İncirliovalı damat ile Manisa Akhisarlı gelin için düzenlenen düğün töreninde damat ve gelinle birlikte arkadaşları da doyasıya eğlendi.
Gece geç saatlere kadar devam eden düğünde Zeybek oyunlarının yanı sıra Yörük ve roman havaları eşliğinde davetliler bol bol eğlendi. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Muğla Üniversitesinde Temeli Atılan Aşk, Aydın'da Perçinlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.