Muharrem İnce'nin adaşı olan Tekirdağlı vatandaş: Oyumu Erdoğan'a vermeyi düşünüyorum - Son Dakika
Yerel

Muharrem İnce'nin adaşı olan Tekirdağlı vatandaş: Oyumu Erdoğan'a vermeyi düşünüyorum

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan ve Memleket Partisi Genel Başkanı ile aynı isim ve soyadını taşıyan Muharrem İnce, oyunu Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğini söyledi. Arkadaşlarının kendisine "Cumhurbaşkanı" dediğini söyleyen İnce, "Ama Muharrem İnce'ye hiç oy vermedim. Devamlı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdim ben." ifadelerini kullandı.

18.03.2023 17:30  Güncelleme: 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Kızılpınar Mahallesi'nde oturan ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile aynı isim ve soyadını taşıyan vatandaş, arkadaşları tarafından "Cumhurbaşkanı" lakabı ile anılıyor. Anne adı da Zekiye olan İnce, Muharrem İnce'ye hiç oy atmadığını söyledi.

Muharrem İnce'nin adaşı: 'Oyum Erdoğan'a'

"ERDOĞAN'A OY VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

İnce, "Samsun Çarşamba doğumluyum. 1965 doğumluyum. Son 1 yıldır burada ikamet ediyorum, 3 çocuk babasıyım. Bana 'Cumhurbaşkanı' olarak hitap ediyorlar. Ama Muharrem İnce'ye hiç oy vermedim. Devamlı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdim ben. Bu seçimlerde de Erdoğan'a oy vermeyi düşünüyorum" dedi.

Muharrem İnce\'nin adaşı olan Tekirdağlı vatandaş: Oyumu Erdoğan\'a vermeyi düşünüyorum
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muharrem İnce'nin adaşı olan Tekirdağlı vatandaş: Oyumu Erdoğan'a vermeyi düşünüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • FATİH ARSLAN: kaptın yine ballı bi iş ...... 0 1 Yanıtla
  • Abdullah Ademoğlu: Bi TURGUT ÖZAL var kimsenin haberi yok 14 yıllık yazar. MALATYA lı 19 Mayıs 1993Doğumlu milletimize alternatif aday olmak için çabalıyor. Görmezden gelmek en kolayı memleket sevdası var onu tanıyanlardan dinleyin sesine kulak verin dünyayı yönetenlerin tekerine çomak sokun yeter artık söz milletin deyin kendi liderinizi kendiniz belirleyin. Tüm bölücü faaliyetlere dur deyip kenetlenip sandıktan kardeş olarak çıkalım bizim gidecek yerimiz yok ya birlik olacağız yada yok olacağız. 0 0 Yanıtla

Advertisement