Mülkiyelilelerden Btso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mülkiyelilelerden Btso'ya Ziyaret

Mülkiyelilelerden Btso\'ya Ziyaret

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Şenay Gökbayrak, Mülkiyeliler Birliği Bursa Şubesi Başkanı Naci Damar, öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan 40 kişilik heyet, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

11.10.2013 11:57

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şenay Gökbayrak, Mülkiyeliler Birliği Bursa Şubesi Başkanı Naci Damar, öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan 40 kişilik heyet, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Heyeti ağırlayan BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, beyin göçüne dikkat çekerek, "Tabii ki dünyadaki bütün ülkelere gidecek, kültürleri tanıyacaksınız. Oralarda çalışma tecrübesi de kazanacaksınız. Ancak yetiştiğiniz topraklara 'vefa' borcunuzu asla unutmamalısınız. Beyin göçü en fazla olan 34 ülke arasında Türkiye 24. sırada yer alıyor. Ülkemiz, maalesef, iyi eğitim alan her 100 kişiden 59'unu elinden kaçırıyor. TÜBİTAK'ın başlattığı 'tersine beyin göçü' çalışmasıyla geçen yıl 248 değerli Türk insanı ülkemize gelmeye ikna edildi. Ülkemizin sizlere ihtiyacı var" diye konuştu.

Mülkiyeli öğretim üyeleri ve öğrencilere Bursa ekonomisi hakkında bilgi verildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mülkiyelilelerden Btso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement