Muratpaşa İftar Sofrası Ermenek'te Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa İftar Sofrası Ermenek'te Kuruldu

Muratpaşa İftar Sofrası Ermenek\'te Kuruldu

Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi’nde iftar sofrası kurdu.

07.06.2017 14:44

Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi'nde iftar sofrası kurdu.

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayının 11'inci gününde iftar sofrasını Antalya'nın sosyo-kültürel imkanları en kısıtlı mahallerinden Ermenek'te kurdu. Ramazan ayı boyunca ilçenin 20 farklı noktasında 56 mahalle için kurulacak iftar soflarının Ermenek buluşmasına bin 500'ün üzerinde mahalle sakini katıldı.

Dualarla başlayan iftar programında Başkan Ümit Uysal'ın İstanbul'da bulunması nedeniyle Başkan Vekili İbrahim Cephaneci ve Başkan Yardımcısı Murat Şimşek yer aldı. İftarda, Hacivat - Karagöz gösterileri ve birbirinden eğlenceli oyunlarla çocuklar da eğlenceli dakikalar yaşadı.

İftar programında hep birlikte açılan oruçların ardından Ermenek Mahalle Muhtarı Hüseyin Elmalı, yaptığı konuşmada Başkan Uysal ve Muratpaşa Belediyesi'ne mahalledeki çalışmalarından ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan Vekili Cephaneci ise, Muratpaşa Belediyesi olarak her türlü alt ve üst yapı sorunlarını çözümü için olanca gayretle çalıştıklarını söyledi. Bu çalışmanın sonucunda Muratpaşa'nın asfalttan, yeşil alan çalışmalarına Türkiye'nin 'En'leri arasına girmeyi başardığını dile getiren Cephaneci, "Ama bu çalışmalarız kadar önemli olan bir nokta da komşularımız arasında birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmektir. Milli bayramlarımız ve tüm özel günlerimiz birarada olmak, kenetlenmek için fırsattır" diye konuştu.

Cephaneci'nin konuşmasının ardından Ülkü Seyfi Kandemir İlkokulu Müdürü Mustafa Kemal Dinç, Muratpaşa Belediyesi'nin hem mahalledeki çalışmaları hem de mahallenin ilkokuluna desteklerinden dolayı İbrahim Cephaneci'ye, yağlı boya Atatürk portresi hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa İftar Sofrası Ermenek'te Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement