Muş Belediyesi Meclis Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Muş Belediyesi Meclis Toplantısı

01.08.2014 16:17

Muş Belediyesi, ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Muş Belediyesi, ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, gündem maddeleri, meclise havale edilen evraklar ve temenniler görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Asya, belediye olarak ramazan ayını dolu dolu geçirdiklerini söyledi.

Asya, "Bu yıl ilk defa belediye olarak ramazan şenlikleri düzenledik. Ancak zalim İsrail'in mazlum Filistin halkına yönelik başlattığı zulüm nedeniyle etkinliklerimizi iptal ettik. Ancak yine de halkımız yaptığımız etkinliklerden memnun kaldı" dedi.

Yapılan çalışmalarla ilgili de meclis üyelerine bilgi veren Başkan Asya, 30 Mart'tan sonra belediye olarak bir takım çalışmalar başlattıklarını ifade etti.

Asya, şöyle konuştu:

"Bu çalışmalarla ilgili başta sayın başbakanımız olmak üzere ilgili bakanlıklarımızdan destek istedik. En önemli sorunlarımız altyapı ve kanalizasyondur. Bunların acil olarak giderilmesi gerekiyor. Projelendirme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa sonuçlandırıp, ilgili bakanlıklara sunacağız. Ayrıca su problemi için Orman ve Su İşleri Bakanlığımızla görüşmelerde bulunduk. Sayın bakanımız gerekli talimatları verdi. Ekip gelip ilimizde incelemelerde bulundu. İnşallah su sorunumuzu da yapılan bir proje ile gidermiş olacağız. Sondaj çalışmalarımız oldu. Sonuç aldıklarımız var. Onlarla şebeke suyunu besleyip, pansuman bir çözüm üretmiş olacağız."

Kentte hayvan pazarı, sebze hali, asfalt yama, kaldırım çalışmaları yaptıklarını belirten Asya, imkanlar dahilinde eksik hizmetleri yerine getireceklerini, önümüzdeki yıl için daha farklı çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Ardından, toplantıya katılanların dilek ve şikayetleri dinlendi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş Belediyesi Meclis Toplantısı - Son Dakika


Advertisement