Muş'taki Silahlı Kavga - Son Dakika
Yerel

Muş'taki Silahlı Kavga

Muş\'taki Silahlı Kavga

Bulanık ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 7 kişi toprağa verildi

18.07.2013 13:44

Muş'un Bulanık ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 7 kişi, gözyaşları arasında defnedildi.

İlçeye bağlı Eskiyol köyü Aşağı ve Yukarı Bayramlı mezralarında yaşayan Dost ve Kundo aileleri arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden 7 kişinin cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

Sabah saatlerinde teslim alınan Bahattin, Nusrettin, Barış, İbrahim ve Yakup Dost'un cenazesi Aşağı Bayramlı, Fehim ve Gıyasettin Kundo'nun cenazesi de Yukarı Bayramlı mezralarında yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazelerin defnedilmesinin ardından kavgada hayatını kaybedenlerin yakınları, mezarlık çıkışında taziyeleri kabul etti.

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askerlerin her iki mezrada yoğun güvenlik önlemi aldığı defin sırasında, mezralara giriş çıkışlar da kontrol altında tutuluyor.

Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, cenazelerin çevre köylerden gelen akrabaları tarafından toprağa verildiğini belirterek, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için güvenlik güçlerinin bölgede yoğun tedbir aldığını ifade etti.

Kavgada yaralanan 3'ü ağır 9 kişinin tedavisine Muş, Diyarbakır, Elazığ, Bitlis ve Erzurum'da devam edildiğini vurgulayan Görükmez, olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığının da geniş çaplı soruşturma başlattığını sözlerine ekledi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muş'taki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement