Nakıboğlu, Erdoğan'ı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Nakıboğlu, Erdoğan'ı Kutladı

Nakıboğlu, Erdoğan\'ı Kutladı

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu halkın oylarıyla Türkiye'nin 12.Cumhurbaşkanlığına seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı.

12.08.2014 12:04

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu halkın oylarıyla Türkiye'nin 12.Cumhurbaşkanlığına seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı.

Türkiye'nin demokratik bir seçim sürecini daha geride bıraktığını söyleyen Nakıboğlu, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık başarılı bir başbakanlıktan sonra, Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmiştir. Halkın iradesi ile seçilen ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyor, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ülkemiz siyasi tarihinin en önemli seçimlerinden birinin daha geride bırakıldığını belirten Nakıboğlu, "Bundan sonra Türkiye'nin 2023 hedeflerine odaklanarak, bu konuda atılacak adımlar hızlı bir şekilde gerçekleştirilmelidir. İş adamları olarak, Türkiye'nin geleceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Türk halkı tarafından huzur ve demokratik olgunluk içerisinde, birinci turda gerçekleştirildiğini ifade eden Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, "Bu yeni döneme başlarken, bugüne kadar sağduyulu ve yapıcı yaklaşımlarıyla, yedi yıllık cumhurbaşkanlığı görevini başarıyla tamamlayan, Sayın Abdullah Gül'e de teşekkür ediyorum. Bir süredir Türkiye ekonomisi seçimlerden dolayı huzursuz bir ortam içerisindeydi. Cumhurbaşkanımızın ekonomimizi bu huzursuz ortamdan çıkarıp refah ve huzurun olduğu birleştirici bir ortama kavuşturmasını dilerim. Yeni Cumhurbaşkanımızın ülkemize yeni ufuklar açması temennisi içindeyim" değerlendirmesinde bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nakıboğlu, Erdoğan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement