Nazilli Belediye'de Kapan Gitti Kırcı Geldi - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediye'de Kapan Gitti Kırcı Geldi

Nazilli Belediye\'de Kapan Gitti Kırcı Geldi

Spor Toto 2.Lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da forvet oyuncusu İbrahim Taylan Uzunoğlu'nun ayrılmasının ardından büyük ümitlerle transfer edilen fakat beklenen performansı veremeyen Burak Kapan ile yollar ayrıldı.

01.09.2012 14:29

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da forvet oyuncusu İbrahim Taylan Uzunoğlu'nun ayrılmasının ardından büyük ümitlerle transfer edilen fakat beklenen performansı veremeyen Burak Kapan ile yollar ayrıldı. Hafta başında takımdan ayrılan Burak Kapan'ın yerine ise geçtiğimiz ay Polatlı Bugsaş Spor ile anlaşan Erhan Kırcı ile anlaşma sağlandı. Busgaş kulübü ile sözleşmesini fesih eden Kırcı ile Nazilli Belediye ekibi 1 yıllık anlaşma sağladı. Geçtiğimiz yıl büyük başarılara imza atan tecrübeli Kalecisi Hakan Canbazoğlu'nu Süper Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kaptıran Nazilli Belediye kaleci arayışlarını Mesut ve Erhan transferiyle tamamladı.

ERHAN KIRCI'NIN KARNESİ

25 Mart 1988 doğumlu file bekçisi 1998 yılında DSİ Karadenizspor'da amatör olarak başladığı futbol hayatına aynı yıl 24 Şubatspor'a ardından ise 2000 yılında Trabzonspor'a transfer oldu. 7 yıl boyunca Trabzonspor alt yapısında eğitim alan Kırcı, 2007 yılında 1461 Trabzon'a transfer olarak profesyonel hayata adım attı. 2010 yılında İskenderun Demir Çelikspor'a transfer olan Erhan Kırcı daha sonra ise 2011 Haziran'ında Kayserispor'a transfer oldu. 25 Temmuz 2012'de ise Polatlı Bugsaşspor'a transfer olan Erhan Kırcı 1 ay süren sözleşmesini fesih ederek Nazilli Belediyespor'a geldi. Kırcı; A2 Ligi'nde 34 maç, TFF 2. Lig'de 80 maç ve Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta görev aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediye'de Kapan Gitti Kırcı Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement