Nevşehir'de 2 Kişinin Kaybolması - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de 2 Kişinin Kaybolması

Nevşehir\'de 2 Kişinin Kaybolması

Avanos'ta kaybolan bir kadın ile iş ortağından yaklaşık 7 aydır haber alınamaması üzerine, bölgede başlatılan arama çalışmalarına helikopter desteğiyle devam edildi.

21.02.2013 15:50

Avanos'ta kaybolan bir kadın ile iş ortağından yaklaşık 7 aydır haber alınamaması üzerine, bölgede başlatılan arama çalışmalarına helikopter desteğiyle devam edildi.

Avanos'ta yaşayan ve 2 Ağustos'tan bu yana kendilerinden haber alınamayan Tunç Boztepe (42) ile iş ortağı Alman vatandaşı Selda Grössle'den (41) haber alınmaması üzerine Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin bölgede başlattıkları arama çalışmaları sürüyor.

Avanos Emniyet Müdürlüğü, yaklaşık 7 aydır herhangi bir bilgiye ulaşılamaması üzerine baraj, gölet ve Kızılırmak'ta arama yapılabilmesi için Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi.

Bunun üzerine Ankara'dan gelen helikopter ile kentteki baraj, gölet ve Kızılırmak üzerinde tarama yapıldı.

Ayrıca çiftin kaybolmadan önce piknik yaptıkları bağ evinde de arama yapan polis ekipleri, bağ evinin taban kısmındaki beton bölmeyi kırarak çiftin öldürülmüş olma ihtimaline karşı kazı gerçekleştirdi.

Kazı ve arama çalışmaları devam ederken, polis ekiplerinin herhangi bir ize rastlamadıkları bildirildi.

Olayla ilgili sürdürülen soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.

-Olay-

Avanos'ta yaşayan Tunç Boztepe (42) ile iş ortağı Alman vatandaşı 2 çocuk annesi Selda Grössle (41) 2 Ağustos 2012'den itibaren haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri başta Avanos ilçe sınırları olmak üzere kent genelinde geniş çaplı arama çalışması yürütmüş ancak kayıp iş ortaklarının izine rastlanmamıştı.

Muhabir: Murat Asil/ Yücel Velioğlu/ İsmail İçer

Yayıncı: Şükran Yücel - NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de 2 Kişinin Kaybolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement