Niğde'de Grev'e Destek Yok - Son Dakika
Yerel

Niğde'de Grev'e Destek Yok

Niğde\'de Grev\'e Destek Yok

Gaziantep'te geçen yıl hasta yakını tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr.

17.04.2013 15:23

Gaziantep'te geçen yıl hasta yakını tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ersin Arslan için düzenlenen greve Niğdeli sağlık çalışanlarından yeterli destek gelmedi.

Tüm Türkiye'de aynı anda grev yapan sağlık çalışanları, Niğde'de sağlık çalışanlardan umulan destek gelmedi. Niğde Devlet Hastanesinde bulunan sağlık çalışanları grev yapmazken grev ile ilgili yazılı açıklama yapan Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Niğde Temsilcisi Yılmaz Yıldız, "Niğde'de SES, Diş Hekimleri Birliği ve Tabibler Odası var. Bu kurumlarla görüşme yaptık ama olumlu sonuç alamadık. Niğde SES temsilciliği olarak bu grevin neden yapıldığını anlattık ve greve destek olmalarını istedik" dedi.

Belediye binası üst katında kiracı olarak kalan SES temsilciliği, sözleşmesinin bitmesi nedeniyle çıkarılmasına tepki olarak açıklama yapan SES Temsilcisi Yıldız, Niğde Belediyesi içerisinde bulunan temsilcilik binasından çıkarılması ile ilgili Tüm Türkiye'de bulunan temsilciliklerden destek geldiğini söyledi.

Diğer yandan Niğde Devlet hastanesinde bulunan sağlık çalışanları grev yapmayarak, hastalara hizmet etmeye devam ediyor. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde'de Grev'e Destek Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement