Nüfuslarda YGS Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Nüfuslarda YGS Mesaisi

Nüfuslarda YGS Mesaisi

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle Nüfus Müdürlükleri, Pazar günü saat 07.00 10.15 saatleri arasında mesai yapacak.

11.03.2016 17:31

Türkiye genelinde hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle Nüfus Müdürlükleri, Pazar günü saat 07.00 10.15 saatleri arasında mesai yapacak.

Konuya ilişkin Diyarbakır İl Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;
"13 Mart 2016 Pazar günü Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına katılacak adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden almak isteyenler ile ilgili, İlimiz merkezinde Bağlar, Kayapınar, Sur ve Yenişehir İlçe Nüfus Müdürlükleri ile İlçelerde Bismil ve Ergani İlçe Nüfus Müdürlükleri belirtilen tarihte 07.00 10.15 saatleri arasında açık tutulacaktır. Nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden almak isteyen adayların "2016 YGS Sınava Giriş Belgesi"ile iki adet fotoğrafla müracaatları halinde (Adaylardan on sekiz yaşını bitirmiş ise kendisine, on sekiz yaşından küçük ise veli veya vasisine imza karşılığı) yeni nüfus cüzdanı düzenlenecektir. Nüfus cüzdanı haricinde ( nüfus kayıt örneği ) herhangi bir belge düzenlenmeyecektir."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Nüfuslarda YGS Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement