Ödüller Sahibini Buldu - Son Dakika
Yerel

Ödüller Sahibini Buldu

Ödüller Sahibini Buldu

Alanya TSO Meslek Yüksekokulunun Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi Dr. Serpil Kocaman tarafından organize edilen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Utopia World Hotel sponsorluğunda, “Turizm Sektörünün Sorunları” konseptli kısa film ve “Alanya” konseptli fotoğraf olmak üzere iki kategoriden oluşan yarışmada ödüller sahibini buldu.

02.05.2014 11:09

Alanya TSO Meslek Yüksekokulunun Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi Dr. Serpil Kocaman tarafından organize edilen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Utopia World Hotel sponsorluğunda, "Turizm Sektörünün Sorunları" konseptli kısa film ve "Alanya" konseptli fotoğraf olmak üzere iki kategoriden oluşan yarışmada ödüller sahibini buldu.

Utopia World Hotel'de yapılan ödül töreni Alanya Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Neslitürk, Alanya İşletme Fakültesi Öğretim Üyeleri, Alanya TSO Meslek Yüksekokul müdürü, öğretim görevlileri ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Açılış kokteyli ardından başlayan törende yaptığı konuşmada Prof. Dr. Mehmet Emin İnal yarışmanın Alanya ve yüksekokul adına bir farkındalık oluşturmak amacı ile Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında organize edildiğini vurguladı. Alanya, Manavgat, Gazipaşa ilçelerinde bulunan tüm fakülte ve meslek yüksekokulları öğrencilerine açık olan yarışmaya katılan 36 adet eser bulunduğunu ve bu eserlerin jüri tarafından rumuzlar üzerinden değerlendirildiğini belirtti. Katılan öğrencilere ve Utopia World Hotel'in yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederek, yarışmayı kazanan öğrencileri tebrik etti.

Birincilik ödülünü kazanan Alanya TSO Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerinden Ebru Özdemir'e profosyenel fotoğraf makinesi, ikincilik ödülüne layık görülen Alanya İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerinden Can Ceylan'a tablet bilgisayar, üçüncülük ödülü kazanan Alanya İşletme Fakültesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerinden Muhammet Necati Çelik'e ise akıllı Cep Telefonu hediye edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödüller Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement