Öğrenciler, Erasmus Projesi'yle Almanya'ya Gitti - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler, Erasmus Projesi'yle Almanya'ya Gitti

Öğrenciler, Erasmus Projesi\'yle Almanya\'ya Gitti

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Vaizoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "Erasmus + Programı 2014-2020 Bireylerin Hareketliliği Projesi” kapsamında Almanya’nın Dorsten kentine gitti.

17.05.2016 12:54

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Vaizoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "Erasmus + Programı 2014-2020 Bireylerin Hareketliliği Projesi" kapsamında Almanya'nın Dorsten kentine gitti.

Vaizoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "Erasmus + Programı 2014-2020 Bireylerin Hareketliliği Projesi" hakkında bilgi vermek için Doğanşehir İlçe Kaymakamı Memiş İnan'ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler'i makamlarında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Okul Müdürü Teoman Mete Tekin, kendilerine desteklerini esirgenmeyen Kaymakam Memiş İnan'a teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, 2015-1-TR01-KA102-018491 nolu "Sessiz Salgın İnmede Acil Sağlık Hizmetleri ve Bakım Girişimlerinin AB Boyutu" isimli projenin Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye değer görüldüğünü belirtti. Güler, "Almanya'nın Dorsten kentinde 21 gün sürecek bu eğitimde öğrencilerimiz, inmenin (felç) AB bakım ve boyutunu, hemşirelik ve ATT'liğin Avrupa boyutunu öğrenecekler, ayrıca eğitimlerinin yanı sıra farklı bir kültür ve yaşam tarzını da tanıyacaklar. Bu eğitim öğrencilerimizin hem mesleki hem de kişisel gelişimlerine katkı sunacaktır. Projeye İngilizce Öğretmeni Ümit Özbey ile öğrencilerden İnci Yılmaz, Merve Sucu, Ümmügülsüm Demirci, Emine Koca, Ergün Durmuş, Şule Sandal, Merve Özcan, Fadime Bigeç, Hüseyin Bulut katılacak" diye konuştu.

Kaymakam Memiş İnan ise hem eğitim hem de kültürel faaliyetlerden öğrencilerin en üst düzeyde istifade etmesi temennisinde bulunarak, projede emeği geçenlere teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler, Erasmus Projesi'yle Almanya'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement