Öğrenciler Harçlıklarını Bağışladı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Harçlıklarını Bağışladı

Öğrenciler Harçlıklarını Bağışladı

Adıyaman Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri günlük harçlıkları ile “Adıyaman’dan Güneydoğu’ya Kardeşlik Kervanı” kampanyasına destek verdi.

12.02.2016 16:18

Adıyaman Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri günlük harçlıkları ile "Adıyaman'dan Güneydoğu'ya Kardeşlik Kervanı" kampanyasına destek verdi.

Cumhuriyet İlkokulu 1-H sınıfı öğrencileri paylaşma ve yardımlaşmanın farkına vardı. Öğretmenleri Mehmet Gecer öncülüğünde, Demokrasi Parkı'na gelen öğrenciler, aileleri tarafından verilen harçlıkları bağışlayarak, topluma örnek oldular.

Sınıflarındaki yetim öğrencilere de her ay düzenli yardımda bulunan öğrenciler, yardım standına yaptıkları yardımlarla takdir topladılar.

Öğrenciler özellikle sokakta dilenen Suriyeli çocukları gördüklerinde çok üzüldüklerini belirterek, hiçbir çocuğun aç,susuz ve evsiz kalmamasını temenni ettiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Harçlıklarını Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement