Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler dilek ve şikayetlerini mektup yoluyla Yüksekova Belediyesi eş başkanlarına gönderiyor.
İlçede bulunan değişik okullarda eğitim gören öğrenciler, belediyecilik hizmetleri ile ilgili dilek ve şikayetlerini mektup yoluyla Yüksekova Belediyesi'ne gönderiyor. Gelen mektupları değerlendiren eş başkanlar, daha sonra mektup gönderen öğrencilere yine mektup yoluyla cevap veriyorlar.
Yazılan mektupların çok anlamlı olduğunu belirten Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Tacettin Safalı, "Öncelikle öğrencilerimize böyle güzel davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Gelen mektupların hepsini değerlendirdik ve hepsine cevap olduk. Daha sonra mektup gönderen öğrencilerimizi de okullarını da ziyaret edeceğimizi belirtmek isterim. Bu yönde mektup yazmak isteyen öğrencilerimiz varsa lütfen çekinmeden yazıp bize göndersinler" dedi. - HAKKARİ
Son Dakika › Yerel › Öğrencilerden Dilek ve Şikayet Mektupları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?