Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerin Karne Heyecanı

Ülkü Ocakları Edirne Şubesi'nce, Ege Üniversitesi yerleşkesinde iki grup arasında yaşanan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına kitap dağıtıldı.

12.06.2015 13:50

Ülkü Ocakları Edirne Şubesi'nce, Ege Üniversitesi yerleşkesinde iki grup arasında yaşanan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına kitap dağıtıldı.

Saraçlar Caddesi'nde kurulan stantta Ülkü Ocakları üyeleri karnesini alan öğrencilere kitap hediye etti.

Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'deki ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon 559 bin öğrencinin bugün karne aldığını hatırlattı.

Karne gününde öğrencilere verilecek en güzel hediyenin tatilde okunması için kitap olduğunu belirten Albayrak, tüm öğrencileri tebrik etti.

Albayrak, kitapları Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına dağıttıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerin Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement