'Okur Musun Bilecik?' Projesi - Son Dakika
Yerel

'Okur Musun Bilecik?' Projesi

\'Okur Musun Bilecik?\' Projesi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Anadolu Lisesi tarafından 'Okur musun Bilecik?' projesi başlatıldı.

19.11.2012 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Anadolu Lisesi tarafından 'Okur musun Bilecik?' projesi başlatıldı.

Projenin maksadının, kitabı öğrencilerin gözünde öncelikli ihtiyaçlardan biri haline dönüştürmek ve kitap sevgisini geliştirmek olduğu bildirildi. Projeye katılacakların İhsan Oktay Anar'ın yazdığı 'Yedinci Gün', Nazan Bekiroğlu'nun yazdığı 'Nar Ağacı', Kemal Sayar'ın yazdığı 'Biraz Yağmur Kimseyi İncitmez', Mustafa Kutlu'nun yazdığı 'Anadolu Yakası', Sadık Yalsızuçanlar'ın yazdığı 'Birdenbire' ve İlber Ortaylı ile İsmail Küçükkaya'nın kaleme aldığı '1923-2023 (Cumhuriyetin ilk yüzyılı)' adlı kitaplarının okumalarının mecburi olduğu kaydedildi. Yarışmaya Bilecik ilindeki tüm ortaöğretim kurumlarının 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılabileceği aktarılırken, yarışmaya her okuldan en fazla 3 öğrencinin iştirak edebileceği belirtildi. Başvuruların 7 Aralık'a kadar yapılması gerektiği ifade edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Okur Musun Bilecik?' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement