Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Renkli Geçecek - Son Dakika
Yerel

Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Renkli Geçecek

Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Renkli Geçecek

Bu yıl 13.'sü düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali nefesleri kesecek.

18.10.2012 11:35

Bu yıl 13.'sü düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali nefesleri kesecek. Yüzlerce paraşütçü aynı anda atlayarak rekor denemesi yapacak. Muğla Valiliği, Ölüdeniz Belediyesi ile turizm amaçlı vakıf ve derneklerin katkılarıyla bu yıl 13'üncü düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları, Ölüdeniz çevresini şimdiden şenlendirdi. Yaklaşık 50 ülkeden 600'e yakın paraşüt tutkunu eş ve çocuklarıyla Ölüdeniz'e gelerek, Babadağ'dan keyif uçuşlarına başladılar.

19 Ekim Cuma günü başlayacak ve 23 Ekim Salı günü sona erecek Ölüdeniz Hava Oyunları gösterileri içinde planlanan Türk Yıldızları Ekibi'nin bu gösterilerinin Genel Kurmay Başkanlığı tarafından iptal edildiği belirtildi. 21 Ekim Pazar günü yapılması planlanan, geniş halk kitlelerine hitap edecek Türk Yıldızları Ölüdeniz gösterisinin görülen lüzum üzerine iptal edildiğini söyleyen Ölüdeniz Hava Oyunları Koordinatörü Kadri Tuğlu, diğer birbirlerinden ilginç gösterilerin programa göre yapılacağını söyledi.

Bu yılki festivale 50 ülkeden 600'e yakın profesyonel paraşütçünün geldiğini, festivalde bu yıl da nefesleri kesecek gösteriler izleneceğini söyleyen Kadri Tuğlu, "Batman 'yarasa adam', model uçak, sıcak hava balonu, mikroleight, delta kanat, sabit ve serbest atlayış şovları izleyenleri büyüleyecek. Tüm halkı hafta sonundaki şovları izlemeye davet ediyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Renkli Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement