Ormanlı Ortaokulu'na Saha Ziyareti Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ormanlı Ortaokulu'na Saha Ziyareti Yapıldı

Ormanlı Ortaokulu\'na Saha Ziyareti Yapıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Kalite Sistemi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde ülke genelinde ilk 10’a girerek finale kalan Ormanlı Ortaokul-Ortaokulu’na saha ziyareti yapıldı.

27.05.2014 13:45

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Kalite Sistemi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli kurumu kategorisinde ülke genelinde ilk 10'a girerek finale kalan Ormanlı Ortaokul-Ortaokulu'na saha ziyareti yapıldı.

MEB Eğitimde Kalite Sistemi Uygulamaları değerlendirme yetkilileri Ereğli'ye gelerek İlçe Kaymakamı İbrahim Çay'ı ziyaret ettiler. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç ve Ormanlı İlkokul-Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya'nın da hazır bulunduğu ziyarette, MEB yetkilileri yılın kaliteli kurumu kategorisinde ilk 10'a kalan Ormanlı İlkokul-Ortaokulu'na saha ziyaretinde bulunmak üzere ilçeye geldiklerini belirtti. MEB yetkilileri süreç hakkında Kaymakam Çay'a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli Kaymakamı Çay, Ormanlı Ortaokulu'nun başarısının kendilerini gururlandırdığını belirtti.

Çay konuşmasında "Ormanlı Ortaokulu başarılarıyla hepimizin gurur duyduğu bir okul, okul idarecileriyle olsun, öğretmenleriyle ve öğrencileriyle olsun birbirine kaynaşmış bir okulumuz. Dolayısıyla ortada bir başarı varsa okulun, başarısızlık varsa idareciler olarak bizim eksikliğimizdir. Ben bu nezaket ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Sürecin son aşaması olan saha ziyaretlerinde MEB yetkililerince yapılacak değerlendirmelerden çıkacak sonuca göre her kategoride ülke genelinde ilk üç dereceyi elde edecek kurumlar belirlenecek. Ormanlı İlkokulu-Ortaokulu 2013 yılında da 'Yılın Kaliteli Ekibi' kategorisinde Türkiye 2.si olmuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ormanlı Ortaokulu'na Saha Ziyareti Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement