Ortak Payda Hizmet - Son Dakika
Yerel

Ortak Payda Hizmet

Ortak Payda Hizmet

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın ve meclis üyesi adayları Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ITSO) ziyaret etti.

13.03.2014 16:23

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın ve meclis üyesi adayları Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ITSO) ziyaret etti.

ITSO'yu ziyaret eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı Oda Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve yönetimi karşıladı. Ziyarete MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz ve İl Başkanı İsa Yalçın da katıldı.

Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "Hep beraber memleket için ayrı kulvarlarda olsa da hizmet için çalışıyoruz. Tüm hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Başdeğirmen, belediyenin hali hazırda haftada 3 gün olan uçak seferleri için servis kaldırdığını, mayıs ayında seferlerin 7 güne çıkacağını belirterek, seferlerin belediye tarafından yine devam ettirilmesini istedi.

Yapıcı eleştiri ve tenkitlerin normal karşılandığını kaydeden Günaydın, kimsenin kimseye kızmadığını söyledi.

Ziyarete katılan MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz da, ITSO'yu önemsediklerini, gerek hizmet gerek fiziki anlamda iyi hizmetler yaptığını kaydetti. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortak Payda Hizmet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement