Oryantiring - Son Dakika
Yerel

Oryantiring

Türkiye Şampiyonası 1. kademe yarışları hafta sonu Manisa'da yapılacak

18.11.2013 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik, Türkiye Oryantiring Şampiyonası 1. kademe yarışlarının Soma'da düzenleneceğini bildirdi.

Özmekik, yaptığı açıklamada, Soma'nın coğrafi, ekonomik ve jeopolitik konumunun şampiyonanın ilçede yapılmasında önemli bir rol oynadığını söyledi. Şampiyonanın cumartesi günü Yağcıllı Su Çıktı mevkisinde orta mesafe, pazar günü ise Büyükışıklar Köyünde uzun mesafe yarışı şeklinde gerçekleştirileceğini kaydeden Özmekik, müsabakalara yaklaşık 50 kulüpten bine yakın sporcunun katılacağını kaydetti.

Özmekik, Manisa'da göreve başladıkları günden beri sporcu sayılarını artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Manisa'da yapılacak her türlü organizasyon için kurum olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Badmintonda Türkiye ve Balkan şampiyonlarına ev sahipliği yaptık. Bu tarz etkinlikler spor dallarının tanıtılması açısından büyük önem arz ediyor. İlimizde düzenlediğimiz 2 şampiyona neticesinde badmintona olan ilgi arttı. Soma'da yapılacak Türkiye Şampiyonası ile Manisalılar bu sporu daha yakından tanıyacak ve bu spora olan ilgi daha da artacaktır." - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Oryantiring - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement