Osmaneli İmam Hatıp Lisesi Mezunları Buluştu - Son Dakika
Yerel

Osmaneli İmam Hatıp Lisesi Mezunları Buluştu

Osmaneli İmam Hatıp Lisesi Mezunları Buluştu

Bilecik'in Osmaneli İlçe Müftülüğü ile İmam Hatip Lisesi mezunlarının düzenledikleri buluşma programı Sakarya nehri kenarında yapıldı.

02.05.2013 14:42  Güncelleme: 14:49

Bilecik'in Osmaneli İlçe Müftülüğü ile İmam Hatip Lisesi mezunlarının üçüncüsünü düzenledikleri buluşma programı Selimiye köyü Sakarya nehri kenarında yapıldı.

Programa Bilecik, Bursa, Balıkesir ve çevre ilçelerdeki imam hatip mezunları katıldı. Düzenlenen buluşma programı öğlen saatlerinde başlayıp gün boyu devam etti. Programın açılış konuşmasını İmam Hatip Lisesi mezunları adına Mustafa Kürek yaptı. Kürek, "Böyle kalabalık bir İmam Hatip Lisesi mezunlarını bir arada görmek beni çok sevindirdi. Mesafeler bizleri ayıramıyor. Her birimiz ayrı bir yerde olsak da gönüllerimizin bir ve beraber olduğunu görmenin keyif ve mutluluğu içindeyim. Tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Programda Kur'an-ı Kerim okundu, şiirler ve koro eşliğinde ilahiler söylenerek sohbet edildi. Eski günler yad edilerek hatıralar canlandırıldı.

Programa Osmaneli Kaymakamı Ali Ada, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, Osmaneli Müftüsü Aydın Bostancı, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, 2. OSB Müdürü Mustafa Ünal, İl Ticaret ve Sanayi Müdürü Bayram Kaya, İl Genel Meclis üyeleri, Osmaneli Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmail Çalışkan ve İmam Hatip Lisesi mezunları katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli İmam Hatıp Lisesi Mezunları Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement