Özden: "Ülkeyi Çapulculara Bırakmayacağız" - Son Dakika
Yerel

Özden: "Ülkeyi Çapulculara Bırakmayacağız"

Özden: "Ülkeyi Çapulculara Bırakmayacağız"

Ak Parti Muğla Merkez ilçe Danışma kurulu toplantısı il özel idare toplantı salonunda gerçekleşti.

14.06.2013 16:53

Ak Parti Muğla Merkez ilçe Danışma kurulu toplantısı il özel idare toplantı salonunda gerçekleşti. İlçe divanı Çağrı Alper, Zübeyda Fellahoğlu, Ziya Ercan, Ali Yörük ve Hatice Güleç'ten oluştu. İlçe divanına Ak Parti Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa da katıldı.

İlçe danışma kurulu toplantısında konuşan AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, "Bu ülkede üç yılda bir demokrasiyi test etmeye çalışıyorlar. Adnan Menderes'i bir hiç uğrana astılar. Bizim korkacağımız hiçbir şey yok. Şu 17 günde yaşadıklarımız ortada. Biz kimseden korkmuyoruz. Allahtan başka kimseden de korkmayız" dedi.

"ORDU BUNLARI DİNLEMEZ"

Ak Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, "Aynı oyun oynanmaya çalışılıyor. 150 yıldır aynı düşüncedeler. Şubat 2013 tarihinde bazı köşe yazarları bunları yazdı. Menderes'e de diktatör dediler. Adnan Menderes'in son sözü 'Aziz Milletime saadet dilerim' oldu. Ogün Menderes'i asanlar, bu gün aynı insanlar. Tayyip Bey için sert konuşuyor diyorlar. Adnan Menderes yumuşak konuştu da ne oldu. Bunların milli iradeye tahammülü yok. 63 yıldır millet bunlara iktidar vermedi vermez de. Bu ülkede 3 yılda bir demokrasi testi yapmaya çalışıyorlar. Bizim tanıdığımız tek iarede millet iradesidir. Bunlar sandıkta gelemeyeceklerini gördüler. Başkalarını getirmeye çalışıyorlar. Bunları artık ordu dinlemez" dedi.

"KARTLARINIZA DİKKAT EDİN"

Milletvekili Özden, vatandaşları kullandıkları giyim eşyalarını ve çalıştıkları bankalara da dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, "Ben bundan sonra cebimdeki kredi kartı hangi bankanın ona bakıyorum. İçtiğim suyun markasına bakıyorum. Giydiğim ayakkabıyı ve gömleği nereden aldığıma bakıyorum. Verdiğim paraların nerelere ne amaçla kullanıldığına bakıyorum. Ben artık bunlara dikkat ediyorum. Sizlerde dikkat edin" dedi.

"ÜLKEYİ ÇAPULCULARA BIRAKMAYACAĞIZ"

Son günlerde yaşanan Gezi Parkı protestoları sonrası oluşan tabloyu da değerlendiren Özden, "Taksimde üç ağaç için ayağa kalkıp Muğla'da tencere dava ile yürüyenler kendilerine baksınlar. Kışla parkını imara ve konuta açacaksın. Ardından tencere tava ile yürüyeceksin. Bunlar iki yüzlülük, sahtekarlık yapıyorlar. Biz bu ülkeyi çapulculara bırakmayacağız" dedi.

"YARASALAR GECE UÇAR"

Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ise, "Bunların hepsinin derdi yalan dolan. Menderes hakkında yalan dolan haberler yaptılar. 1950 yılında yapılanlarla bu gün Taksim'de yapılarlar aynı. Tencere tava ile başlayan işin sonu hava olur" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özden: 'Ülkeyi Çapulculara Bırakmayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement