Özel Kardelen Koleji'nden Muhteşem Final - Son Dakika
Yerel

Özel Kardelen Koleji'nden Muhteşem Final

Özel Kardelen Koleji\'nden Muhteşem Final

Özel Kardelen Koleji'nde 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı TRT Sanatçıları Figen Biricik ve Levent Özmen'in vermiş olduğu konser ile sona erdi.

09.06.2012 11:21

Özel Kardelen Koleji'nde 2011-2012 Eğitim Öğretim yılı TRT Sanatçıları Figen Biricik ve Levent Özmen'in vermiş olduğu konser ile sona erdi.

Özel Kardelen Koleji yıl sonu konserine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk, Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkan Yarımcısı Yusuf Kaya, Derinkuyu Kaymakamı Mithat Can Kutluca, Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Özel Kardelen Koleji'nde düzenlenen yılsonu konseri Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan'ın açılış konuşması ile başladı. Kaplan konuşmasında, "2011- 2012 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldik. Bizler bu eğitim öğretim yılında birçok başarılara imza attık. Bizlere bu başarılarımızda destek olan başta yönetim kurulu üyelerimize olmak üzere, öğrenci velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sayın veliler bizlere güvenerek emanet etmiş olduğunuz çocuklarınızı en güzel şekilde yetiştiriyoruz. İnanıyorum ki bizlere emanet etmiş olduğunuz çocuklarınız gelecekte Türkiye'ye yön verecek kişiler olacaklardır. Düzenlemiş olduğumuz yılsonu konserimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum." dedi.

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe ise "2011-2012 Eğitim Öğretim yılını geride bırakmanın sevincini yaşıyoruz. Özel Kardelen Koleji olarak tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da birçok başarılara imza attık. Bizlerin burada tek bir amacı var o da öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Bizler bunları yaptığımıza inanıyorum. Biz Özel Kardelen Koleji olarak hiçbir zaman bir başka okuldan öğrenci transfer ederek başarı elde etmenin peşinde olmadık. Bundan sonrada asla başka okullardan öğrenci transferi yaparak başarı elde etmenin peşinde olmayacağız. Özel Kardelen Koleji'nin vermiş olduğu eğitim ile sizlerin çocukları her zaman başarılı olacaklardır. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın. Düzenlemiş olduğumuz konserimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra ise Özel Kardelen Koleji Psikolojik Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Şanal ise öğrenci velilerine yönelik kısa bir seminer verdi.

Özel Kardelen Koleji yılsonu programı konuşmaların ardından ise TRT sanatçısı Figen Biricik'in sahneye çıkması ile devam etti. Öğrenciler ve öğrenci velileri Biricik'in şarkıları ile coştular. TRT sanatçısı Figen Biricik bir saat sahnede kalırken sanatçıya Özel Kardelen Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Meryem Özdizdar çiçek takdim etti.

Figen Biricik'in ardından sahneye çıkan Levent Özmen ise geceye katılanlara unutulmaz bir türkü şöleni sundu.

Konser programı düzenlenen havai fişek gösterileri ile son buldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Kardelen Koleji'nden Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement