Özgürlük'te Miting Havasında Mahalle Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Özgürlük'te Miting Havasında Mahalle Toplantısı

Özgürlük\'te Miting Havasında Mahalle Toplantısı

Seçimlere sayılı günler kala Özgürlük Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluşan AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, adeta miting havasında toplantı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı.

18.03.2014 13:19

Seçimlere sayılı günler kala Özgürlük Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluşan AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, adeta miting havasında toplantı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı.

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ve Rıdvan Fadıloğlu, Özgürlük Mahallesi'nde mahalle toplantısı düzenledi. Toplantıya katılımın yoğun olması nedeniyle adeta miting havasına dönüştü. Başkan adaylarını dinlemeye gelen binlerce vatandaşlar yoğun sloganlar ve meşaleler eşliğinde başkan adaylarını karşıladı. Adeta miting havasına olan toplantı gövde gösterisine dönüştü.

30 MART YEREL SEÇİMLERİNDE SİZLERİN DE DESTEĞİ İLE İNŞALLAH GÖREVE GELİP YENİDEN HİZMETKARINIZ OLACAĞIZ

İlk olarak halka hitap eden AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, bu yerel seçimin artık genel seçim havasında olduğunu belirterek, "Bu yerel seçimler artık yerel seçim olmaktan çıktı. Artık genel seçim havasında bir seçim yürütüyoruz. Bizim burada Belediye Başkanı seçilmemizin ötesinde, bu seçim artık çocuklarımızın geleceği, torunlarımızın geleceği için ülkemiz için çok önemli. 12 yıldır bu iktidarın hizmetlerini hep birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha ileriye gitmek için sizlerin desteğini istemeye geldik. İnşallah 30 Mart yerel seçimlerinde sizlerin de desteği ile göreve gelip yeniden sizlerin hizmetkarı olacağız. Ben gecenin bu saatinde bizleri yalnız bırakmadığınız ve desteklerinizi eksik etmediğiniz için hepinize teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

AMACIMIZ SİZLERE EFENDİLİK DEĞİL, HİZMETKARLIKTIR

Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma şahin ise, yoğun katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "Öncelikle gecenin bu saatinde bizleri yalnız bırakmayan, siz değerli Özgürlük Mahallesi sakinleri, ablalarım, kardeşlerim, ağabeylerim hepinizi yürekten selamlıyorum. Öncelikle ben 12 yıldır siyasetin içinde olduğumdan beri böyle bir mahalle toplantısını görmedim. Hepinizden Allah razı olsun. Maşallah bu kalabalık bize, Başbakanımızın arkasında duran milli iradeyi gösteriyor. Bu bize Recep Tayyip Erdoğan'ın yalnız olmadığını, arkasında anaların duası olduğunu gösteriyor. Şu kalabalık bize 30 Mart'ta yeni bir zafer yeni bir milat olacağını gösteriyor. Bu yüreğinizdeki ışık, bu yüreğinizdeki sevgi, muhabbet, kardeşlik için hepinizden Allah razı olsun diyorum. Öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na Özgürlük Mahallesi'nde yapmış olduğu Sosyal tesislerden, parklardan, çocuklarımıza, ablalarımıza, annelerimize ağabeylerimize hizmet sunduğu için çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Değerli kardeşlerim bizler sizleri, Yunus Emre'nin diliyle, sevdik, Hz. Mevlana'nın diliyle sevdik. Yunus Emre diyor ki, 'Biz sevmedik dava için, biz gönüller yapmak için geldik' diyor. Bizde bu yüzden milletimizi gönülden sevdik, muhabbetle sevdik, 12 yıl boyunca bu fidanın ekilmesine, kardeşliğin güçlenmesine çalıştık, şu güzel kalabalık bize bu tohumun tuttuğunu, bu fidanın büyüdüğünü, bu fidanın güçlendiğini söylüyor, hepimize hayırlı olur inşallah. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan dedi ki 'Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İlklerin ve yeniliklerin partisi olacağız' dedi. Önce insan dedik. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın dedik. Nerde doğarsa doğsun, Türk olsun Kürt olsun, Arap olsun, kadın olsun erkek olsun, yaşlı olsun genç olsun, çocuk olsun, yeter ki insan olsun" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan adayları Fatma Şahin ve Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özgürlük'te Miting Havasında Mahalle Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement