Palandöken Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Palandöken Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Palandöken Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Palandöken Belediyesi Meclisi ilk toplantısını bugün Palandöken Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiMeclis toplantısı öncesi Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların yeni dönemin hayırlara vesile olması dileği ile ilk açılış konuşmasını yaptı.

08.04.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palandöken Belediyesi Meclisi ilk toplantısını bugün Palandöken Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi

Meclis toplantısı öncesi Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların yeni dönemin hayırlara vesile olması dileği ile ilk açılış konuşmasını yaptı. Başkan Bulutlar, "İnşallah bu meclisten alacağımız kararlar Palandökeniniz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

BU ŞEHRİN ANAHTARI BİZLERE EMANET

Başkan Bulutlar, ilk meclis toplantısının Palandökene, Erzurum'a ve ülkeye hayırlar getirmesini temenni ederek, "Sizler bu kentin geleceğinde söz sahibi olan ve bu kentin 2023 vizyonuna damga vuracak olan projelerin altına imza atacak olan ekibin seçilmiş üyelerisiniz. Başta şahsımı ve sizleri bu göreve layık gören Palandökenli hemşerilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Yola çıkarken biz dedik ki birlikte yöneteceğiz dedik. Evet, birlikte yönetmenin başlangıcı olan meclisimizin teşekkülü noktasında Palandökenli hemşerilerimiz teveccühünü hem meclis oylamasında hem başkanlık noktasında göstermek suretiyle bana hizmet edecek olan kadro budur dedi ve biz kentin geleceğini belirleyen ekibin birer parçalarıyız. Palandökende oy kullanan değerli kardeşlerimiz bu şehrin anahtarını bizlere emanet etti. Onun için 5 yıl boyunca bu emaneti layıkıyla taşıma noktasında gayret sarf edeceğiz." diye konuştu.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ MECLİS ŞEKİLLENDİ

Divan Katibi Asil: Yavuz Kacaman, Melek Ateş,Yedek: Veysel Karani Şenoçak, Orhan Gözgeç. Meclis Başkan 1. Vekili Asil: Abdulsettar Demir, Meclis Başkan 2. Vekili Yedek: Haldun Reşat Tuzcuay

Encümen Üyeliği: Abubekir Aydemir, Saniye Takçe, Yuvuz Bulut. Plan ve Bütçe: Ömer Düzgün, Füzün Durgun, Mustafa Şengül, Veysel Karani Şenoçak, Şimşek Akpınar. İmar Komisyonu: Doğan Alp, Enver Subaşı, Efrayil Yüca, Oğuz Tarık Timuroğlu, Orhan Gözgeç.

Meclis toplantılarının bundan sonra her ayın ilk haftası Pazartesi günleri saat 14.00'de yapılacağı kararlaştırılarak, 2. Meclis toplantısının 5 Mayıs pazartesi saat 14.00'de yapılacağı bildirildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Palandöken Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement