Patnos'ta 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü İçin Tören Düzenlendi. - Son Dakika
Yerel

Patnos'ta 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü İçin Tören Düzenlendi.

Patnos\'ta 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü İçin Tören Düzenlendi.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

18.03.2014 13:09

Ağrı'nın Patnos ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dedeli Sebahattin Yıldız İlköğretim okulu öğrencileri tarafından organizesi ile hazırlanan Çanakkale Şehitlerini Anma programı, Patnos Hükümet Konağı önündeki başladı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programa, Patnos Belediyesi Kültür Merkezinde devam edildi.

Anma programında günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmaları Jandarma Üsteğmen Serhat Tan yaptı. Çanakkale Şehitleri ile ilgili video sunumu, şiirlerin okunması ve Dedeli Sebahattin Yıldız İlköğretim okulu öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale konulu tiyatro gösterimi yapıldı.

Programa İlçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Alay Komutanı Ethem Metehan Yaşar, Cumhuriyet Baş Savcısı Muammer Taha Ekim, Belediye Başkan Vekili M. Ali Öztürk,İlçe Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay ile daire amirleri,öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos'ta 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü İçin Tören Düzenlendi. - Son Dakika


Advertisement