Polis Haftası Voleybol Müsabakaları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Polis Haftası Voleybol Müsabakaları Sona Erdi

Polis Haftası Voleybol Müsabakaları Sona Erdi

Adıyaman'da Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu’nun 169.’uncu yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde “Polis Haftası Voleybol Turnuvası” düzenlendi.

09.04.2014 16:59

Adıyaman'da Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşu'nun 169.'uncu yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ile Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde "Polis Haftası Voleybol Turnuvası" düzenlendi.

Adıyaman Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların ardından düzenlenen ödül törenine İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyaman Spor Kulüp Başkanı Abdullah Erdem, polis memurları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Polis Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklere kurum olarak destek verdiklerini belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, şunları söyledi:

"Ülkemizde huzur ve barış ortamının sağlanması konusunda büyük bir sorumluluk ve özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yılında ilimizde ve Türkiye genelinde görev yapan tüm polislerimize, amirlerimize ve müdürlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum."

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 196.'uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında sportif faaliyetlere katkı sağlayan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı'ya katkılarından dolayı Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner teşekkür plaketi takdim etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Haftası Voleybol Müsabakaları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement