Polis Memuru Selçuk Uzun'un Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Polis Memuru Selçuk Uzun'un Acı Günü

Polis Memuru Selçuk Uzun\'un Acı Günü

Balıkesir Emniyet Teşkilatının sevilen personeli Selçuk Uzun, babasını kaybetti.

25.02.2013 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Emniyet Teşkilatının sevilen personeli Selçuk Uzun, babasını kaybetti. Solunum yetmezliği rahatsızlığı bulunan babası Nihat Uzun'un (67) tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi. Uzun, Bandırma'da toprağa verildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olan Selçuk Uzun'un babası Nihat Uzun'un cenazesi Bandırma ilçe merkezindeki Yeni Çınarlı Camide ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Bandırma'daki cenaze namazına, Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdülkadir Çilman, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Güvenlik Şube Müdürü Rıdvan Akkaya, TEM Şube Müdürü Cevdet Sadıklar, Selçuk Uzun'un Balıkesir ve Bandırma emniyet teşkilatından mesai arkadaşları katıldı. Nihat Uzun, Bandırma Şehir Mezarlığında defnedildi. Emniyet mensupları Selçuk Uzun ve ailesine taziyede bulunurken, Uzun, acısını paylaşan eş, dost ve arkadaşları ile teşkilat mensuplarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Uzun yıllar Güvenlik Şube Müdürlüğünde görev yapan Selçuk Uzun, önceki Vali Yılmaz Arslan'ın da yakın korumalığını yapmıştı. Başarılı polis memuru, valinin görevi değişiminin ardından yeni dönemde kullanılan tasarruf ile tekrar eski şubesine dönmüştü.

(YU)

25.02.2013 17: 31: 59

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Memuru Selçuk Uzun'un Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement