Posof'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Posof'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları

Posof\'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları

Ardahan'ın Posof ilçesinde Mevlidi Nebi haftasının ardından Camiler ve Din Görevlileri haftası da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Posof İlkokulu konferans salonunda düzenlenen etkinliğe ilçe protokolü ve yöneticiler katıldı. Programda Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahi okuma ve Diyanet Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi yer aldı. Ardahan İl Müftüsü Adem Karadeniz ise konferans vererek Peygamberimiz, iman ve istikamet konularında bilgi paylaştı.

02.10.2023 16:21

Ardahan'ın Posof ilçesinde Mevlidi Nebi haftasından sonra Camiler ve Din Görevlileri haftası da etkinliklerle kutlanıyor.

Posof İlkokulu konferans salonunda yapılan etkinliğe Posof kaymakamı Emrah Akduman, Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve ilçe protokolü katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşması ilçe müftü vekili Turan Çiftçi tarafından yapıldı. İlçe müezzini Talat Aydın tarafından ilahi okundu, Diyanet Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi yapıldı.

Programa katılan Ardahan İl Müftüsü Adem Karadeniz tarafından "Peygamberimiz, iman ve istikameti" konusunda konferans verdi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Posof'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement