Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Homend Antakya Belediyesi Başantrenörü Acer: "Önümüzdeki maçlara konsantre olup, tekrar kazanma serisine geçmek istiyoruz" Galatasaray Odeabank Başantrenörü Memnun: "Maçın sonunda oyuncular ...

30.10.2013 23:53

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Homend Antakya Belediyesi'nde, başantrenör Hakan Acer, "Önümüzdeki maçlara konsantre olup, tekrar kazanma serisine geçmek istiyoruz" dedi.

Acer, Galatasaray Odeabank karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, son periyodun ortalarına doğru iyi mücadele ettiklerini, iyi hücum organizasyonları yaptıklarını, fakat son 5-6 dakikada ise organize olamadıklarını, bunun da kendilerine maçı kaybettirdiğini söyledi.

Özellikle içeriye top geçirmeye çalıştıklarını, fakat başarılı olamadıklarını belirten Acer, maçta sonuna kadar mücadele ettiklerini ama bunun yeterli olmadığını kaydetti.

Taraftara takıma verdiği destekten dolayı teşekkür eden Acer, "Çok mükemmel bir seyirci vardı. Müthiş bir destek vardı. Onları mutlu edemedik. Takımım adına ben taraftarlarımızdan özür diliyorum. Onları çok mutlu edeceğimiz günler olacak. Gerçekten iyi çalışıyoruz. İleriki günlerde toparlanacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki maçlara konsantre olup, tekrar kazanma serisine geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun ise maçın beklenildiği gibi zor geçtiğini ifade etti.

Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Memnun, sözlerini şöyle tamamladı:

"Önümüze bakacağız. Avrupa Ligi başlıyor. Oyunumuzu daha iyiye götürmemiz lazım. Özellikle ilk yarı kötü oynadık. Basit hatalar yaptık. Maçın sonunda oyuncular karakterini ortaya koydu. Gerçek kimliklerini sahaya biraz yansıttılar ve o sayede kazandık. Avrupa Ligi için bu oyun yetmez. Mutlaka daha iyi oynamamız lazım. Kazanırken hatalarımızı görmek bizim için büyük avantaj. Şimdi bu hataları gördük. Neyseki telafi edecek zamanımız var. Umut ediyorum bu bizi daha iyiye taşıyacak." - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement