Prof. Dr. Altıntaş'ın Çevre Duyarlılığı - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Altıntaş'ın Çevre Duyarlılığı

Prof. Dr. Altıntaş\'ın Çevre Duyarlılığı

İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof.Dr.Hakan Altıntaş, yapım çalışmaları süren Gaziantep-Hatay kara yolunda kesilecek 9 palmiye ağacının fakülte yerleşkesine nakledilmesini sağladı.
Ağaçların nakli konusunda...

20.11.2013 15:41

İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Hakan Altıntaş, yapım çalışmaları süren Gaziantep- Hatay kara yolunda kesilecek 9 palmiye ağacının fakülte yerleşkesine nakledilmesini sağladı.

Ağaçların nakli konusunda kurumlarla işbirliği içerisinde hareket ettiklerini söyleyen Prof. Dr. Altıntaş, "Güzelim palmiye ağaçlarının yerinden söküldüğünü görünce gönlüm razı olmadı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçerek ağaç taşıma aracı tahsisini sağladık. İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ ve bir iş adamının destekleriyle 9 adet palmiye ağacını yeni yerleşke alanına taşıyarak yaşatmayı başardık. Bu konuda bizlere destek olan Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesine, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Altıntaş'ın Çevre Duyarlılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement