Rektör Gökbel Sagett'i İzledi - Son Dakika
Yerel

Rektör Gökbel Sagett'i İzledi

Rektör Gökbel Sagett\'i İzledi

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sanatçı Gençler Tiyatro Topluluğu (SAGETT), sergiledikleri “Güleryüzlü Tefeciler” adlı komedi oyunlarıyla izleyen akademisyenler ve öğrencilerin gönüllerini fethetti.

20.12.2013 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sanatçı Gençler Tiyatro Topluluğu (SAGETT), sergiledikleri "Güleryüzlü Tefeciler" adlı komedi oyunlarıyla izleyen akademisyenler ve öğrencilerin gönüllerini fethetti.

Star TV'de yayınlanan "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programındaki performanslarıyla jüri üyelerinin beğenilerini kazanan ve 3 evet alarak 2'inci tura yükselen SAGETT, Süleyman Demirel Kültür Merkezi 30 Ağustos Salonu'nda, "Güleryüzlü Tefeciler" adlı oyununu sahneledi. Oyunu, Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Prof. Dr. Hasan Kürşat Guleş, akademisyenler ve öğrenciler izledi. Tek perdelik komedi oyunu izleyenlerden tam not aldı. Öğrenciler, başarılı performansları ile takdir topladı.

Oyunun sonunda tüm öğrencileri kutlayan Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Gerçekten de baştan sona performansınız harikaydı. Benim başarı dileklerime ihtiyaç duymadan da başarılı olacağınızı biliyorum. Katıldığınız yarışmada finale kadar gitmenizi temeni ediyorum. Selçuk Üniversitesi olarak sizlerin iyi haberlerini bekliyoruz. Bahtınızın ve önünüzün açık olduğunu biliyor ve sizlerle iftihar ediyorum"dedi.

Performasın ardından SAGETT Başkanı Serhan Yiğit, Rektör Prof. Dr. Gökbel'e oyunlarına katılımından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra Selçuk Üniversitesi Kütüphanesi'nde incelemeler yapan ve ders çalışan öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel ve beraberindeki heyet, üniversite yönetimi tarafından kütüphanede ücretsiz olarak verilen çorbayı öğrencilerle birlikte içti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Gökbel Sagett'i İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement