Saadet Partisi Belediye Başkan Adayını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayını Tanıttı

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayını Tanıttı

Saadet Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı düzenlediği toplantı ile belediye başkan adayını tanıttı.

14.01.2014 17:08

Saadet Partisi Manavgat İlçe Teşkilatı düzenlediği toplantı ile belediye başkan adayını tanıttı.

Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak yaptığı konuşmada, Antalya'da tüm ilçe belediye başkan adayların 5 Ocak tarihinde düzenlenen toplantıda eski Adalet Bakanı Şevket Kazan tarafından açıklandığını belirterek, "Biz de basın mensupları ile bir araya gelerek adayımızı tanıtmak istedik" dedi.

1989'da ilk 5 il belediyesi, 1994 yılında ise belediyelerin yüzde 65'ini aldıklarını belirten Maslak, "Saadet Partisi seçimlerde Türkiye genelinde fark edilir bir yükselişe geçerek önümüzdeki genel seçimlerde inşallah Mecliste olacaktır. Günümüzde yaşadığımız olaylar Saadet Partisi'ne olan ihtiyacın arttığını ve ülkemiz için tek çare olduğunu göstermektedir. Seçimlerde Saadet Partisi, adayımız İlhami Demiral ile yarışı en önlerde götürecektir" dedi.

Saadet Partisi Manavgat Belediye Başkan adayı İlhami Demiral ise özlenen Milli Görüş belediyeciliğini millete tekrar yaşatacaklarını belirterek, "Biz Saadet Partisi olarak Manavgat'ta seçimlere kadar var gücümüzle çalışacak ve iyi bir sonuç alacağız. Belediyecilik anlayışı olarak Manavgat'ta seçimlere iki parti giriyor. Birisi Saadet Partisi. İkincisi diğerleri. Manavgat'tı Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştırmak için halkımızın desteğini istiyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Belediye Başkan Adayını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement