Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

''Son 5 aydır yaşadığımız, demokrasimiz ve hukuk devletimiz adına taşıyabileceğimiz bir yük değil. Bu yükün kamunun sırtından, milletin sırtından indirilmesi lazım''

25.04.2014 14:30

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Son 5 aydır yaşadığımız demokrasimiz ve hukuk devletimiz adına taşıyabileceğimiz bir yük değil. Bu yükün kamunun sırtından milletin sırtından indirilmesi lazım" dedi.

Müezzinoğlu, Beyendik Belediye Başkanı Nuran Uslu'yu makamında ziyaret etti. Uslu'dan beldeye yapılacak yatırımlar hakkında bilgi alan Müezzinoğlu, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Müezzinoğlu, bir gazetecinin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın yargı, paralel yapı ve çetelere ilişkin açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, devletin hiçbir kurumunda, devlet adına, millet adına hizmet eden bir yapının olmasına müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi.

Kamuda görev yapanların birinci derecede sorumluluğunun kamuya hizmet olduğunu vurgulayan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Herhangi bir kurumun içinde şu yapı veya bu yapının olması hukuk devleti ve demokrasilerde asla söz konusu olmamalıdır ama ülkemizde ne yazık ki zaman zaman bu süreçleri yaşadık. Hele son 5 aydır yaşadığımız, demokrasimiz ve hukuk devletimiz adına taşıyabileceğimiz bir yük değil. Bu yükün kamunun sırtından milletin sırtından indirilmesi lazım. İnşallah en kısa zamanda gerekenler yapılacaktır." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement