Salihli Emniyeti Huzur Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Salihli Emniyeti Huzur Toplantısı Düzenledi

Salihli Emniyeti Huzur Toplantısı Düzenledi

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, Manisa Valiliği tarafından şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğunun önlenmesi amacıyla başlatılan "Umutlar Çiçek Açsın" projesi çerçevesinde vatandaşlarla bütünleşme kapsamında düzenlediği huzur ve güven...

18.02.2013 14:58

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, Manisa Valiliği tarafından şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğunun önlenmesi amacıyla başlatılan "Umutlar Çiçek Açsın" projesi çerçevesinde vatandaşlarla bütünleşme kapsamında düzenlediği huzur ve güven toplantıları devam ediyor.

Şehitler Mahallesi'nde bir kahvehanede düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, Müdür Yardımcıları Gökhan Mercan, Sabri Deniz, Başkomiser Emin Karaca, resmi ekipler amiri Mehmet Said Dönmezdil, Asayiş Büro Amiri Komiser Deniz Bozkurt ile vatandaşlar katıldı.

Asayiş ve huzuru sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini aktaran İlçe Emniyet Müdürü Taş, suçlarla mücadelede vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Taş, vatandaşlardan gördükleri şüpheli şahısları, şüpheli araçları ya da şüphelendikleri herhangi bir hususu, rahatsızlık duydukları olayları "155 Polis İmdat" hattına bildirmelerini istedi.

Erkan Taş, toplantıda son zamanlarda artış gösteren telefon dolandırıcılığı başta olmak üzere hırsızlık, sahte para, uyuşturucu, aile içi şiddet ve kadına şiddet konuları ile trafik yönünden aldıkları tedbirler ve yaptıkları uygulamaları konularında bilgiler verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Emniyeti Huzur Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement