Salihlili Öğrenciler Ödülleri Toplandı - Son Dakika
Yerel

Salihlili Öğrenciler Ödülleri Toplandı

Salihlili Öğrenciler Ödülleri Toplandı

Manisa'da 5.Liselerarası Tiyatro Festivali'nde Haldun Taner'in "Keşanlı Ali Destanı" ile birinciliği alan Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi, bu başarının mutluluğunu yaşıyor.

01.05.2012 11:32

Manisa'da 5. Liselerarası Tiyatro Festivali'nde Haldun Taner'in "Keşanlı Ali Destanı" ile birinciliği alan Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi, bu başarının mutluluğunu yaşıyor.

Yarışmada en iyi yönetmen ödülünü Edebiyat öğretmenleri Aysel Yılmaz Irmak ve İsmail Kıran kazandı. En iyi bayan oyuncu ödülüne

"Keşanlı Ali Destanı" oyunundaki Zilha rolüyle Deniz Tümer layık bulundu. Nuriye Küçükkaya, Oğuzhan Elmas ve Cennet Atlı' nın canlı müziği ile renklenen oyunda şu oyuncular rol aldılar: Nuri Cabaroğlu, Deniz Tümer, İ.Hakkı Uslu, Hatice Dirgen, Doğukan Kıyak, Yunus Emre Gürbüz, Zehra Tarım, Firdevs Türe, Aydın Cihan, Özgür Aydın, Kübra Öztürk, Samet Çalış, Selahaddin Topselvi, Mustafa Bozkurt, Mustafa B. Türker, Mustafa Erduran, Nurseva İnce, Ramazan Özdemir, Savaş Honluk, Murat H. Ercan,Tuğba Özer, Batuhan Özercik, Batuhan Yıldız, Tuğçe Kaya, Melis Demirci, Ahmet Yağcı, suflör Berna Kaçar, ışık Fırat Yeşilçam.

Salihli Anadolu Öğretmen Lisesi, Keşanlı Ali Destanı ile Salihlili tiyatroseverle de buluşuyor. Oyun ilk olarak 23 Mayıs'ta Manisa'da sahnelenecek.

(ES-ERG-

01.05.2012 11: 11: 11

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihlili Öğrenciler Ödülleri Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement