Şampiyon Bisikletçiler Tüzken'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Bisikletçiler Tüzken'i Ziyaret Etti

Şampiyon Bisikletçiler Tüzken\'i Ziyaret Etti

Denizli’de düzenlenen “Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası”nda dereceye giren bisiklet sporcuları Semra Yetiş, Merve Demircioğlu, Bestenur Keleş, Aslıhan Aygün, Selver Sezer, Yasemin Can ve Bisiklet antrenörü Saniye Sezer, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken’i ziyaret etti.

30.06.2014 11:11

Denizli'de düzenlenen "Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası"nda dereceye giren bisiklet sporcuları Semra Yetiş, Merve Demircioğlu, Bestenur Keleş, Aslıhan Aygün, Selver Sezer, Yasemin Can ve Bisiklet antrenörü Saniye Sezer, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'i ziyaret etti.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'e sporcular hakkında bilgi veren bisiklet antrenörü Saniye Sezer, "Denizli'de düzenlenen Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası'nda sporcularımızdan Semra Yetiş birinci, Aslıhan Aygün birinci, Selver Sezer birinci, Merve Demircioğlu ikinci, Bestenur Keleş üçüncü ve Yasemin Can üçüncü oldu" dedi.Sezer, Antalya Olimpik Hazırlık merkezi sporcularının Olimpiyat Paralimpink oyunlarında da önemli başarılar elde edip milli olmak istediklerini ve bu amacına ulaşmak için antrenman çalışmalarına devam ettirdiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken ise sporcuları tebrik ederek, il müdürlüğü olarak kendilerine her zaman destek vereceklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Bisikletçiler Tüzken'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement