Şampiyon Okçulardan Tüzken'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Okçulardan Tüzken'e Ziyaret

Şampiyon Okçulardan Tüzken\'e Ziyaret

13-15 Ağustos tarihleri arasında Bolu’da düzenlenen Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular, Okçuluk İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu ve antrenörleri ile birlikte Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken’i makamında ziyaret ettiler.

20.08.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13-15 Ağustos tarihleri arasında Bolu'da düzenlenen Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular, Okçuluk İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu ve antrenörleri ile birlikte Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'i makamında ziyaret ettiler.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'e şampiyona hakkında bilgi veren Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Behiç Löküoğlu, 35 il'den 650 sporcunun Antalya adına da, ferdi kategoride Asya Karataylı birinci, Ata Deniz Parlakova birinci, Ece Erçelik ikinci, takım olarak Zeynep Kılıçaslan, Asya Karataylı, Büşra Zorlu, Ece Erçelik, Ece Karakaya Gülsüm Senay Esti'nin ikinci olduklarını belirtti. Löklüoğlu, Tüzken'e okçuluk branşı ve sporcularına verdiği destek için teşekkür etti.

Sporun her dalı ile ilgilenen gençlere her zaman destek olduklarını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken ise, "Sporcularımızın ata sporu olan okçuluk branşıyla ilimiz ve ülkemizi başarıyla temsil etmesi gurur vericidir" dedi. Tüzken ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, sporculara spor malzemesi hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Okçulardan Tüzken'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement