Samsun'daki "Sahte Para" Davasında Karar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'daki "Sahte Para" Davasında Karar

27.11.2012 16:40

Samsun'da piyasaya sahte para sürdükleri öne sürülen 5 kişi, 5'er yıl hapis ve 2'şer bin lira adli para cezasına mahkum oldu.

Samsun'da piyasaya sahte para sürdükleri öne sürülen 5 kişi, 5'er yıl hapis ve 2'şer bin lira adli para cezasına mahkum oldu.

Yaklaşık 11 ay önce Canik ve İlkadım ilçelerinde 10 ayrı iş yerine sahte banknot vererek alışveriş yaptıkları iddiasıyla tutuklanan T.S, A.G, T.K, F.Y. ve H.T'nin yargılanmalarına Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Duruşmada hazır bulunan sanıklar, suçsuz olduklarını savunarak beraatlarını istedi.

Savunmaların ardından mahkeme heyeti, sanıkları 5'er yıl hapis ve 2'şer bin lira para cezasına mahkum etti.

Heyet daha sonra hapiste geçirdikleri süreyi ve dosyanın Yargıtay aşamasını da göz önüne alarak sanıkların tahliyelerine karar verdi.

Muhabir: Ercan Dilaver

Yayıncı: Orhan Topal - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'daki 'Sahte Para' Davasında Karar - Son Dakika


Advertisement