Sandık Kurulu Üyelerine Kurs - Son Dakika
Yerel

Sandık Kurulu Üyelerine Kurs

Sandık Kurulu Üyelerine Kurs

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, seçimlerde görev alacak olanlar için ‘Sandık Kurulu Görevlileri Eğitimi’ Kursu açtı.

13.04.2015 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, seçimlerde görev alacak olanlar için 'Sandık Kurulu Görevlileri Eğitimi' Kursu açtı.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile Yüksek Seçim Kurulu Arasında 'Sandık Kurulu Görevlileri Eğitimi' Kursu protokolü çerçevesinde Atatürk İlkokulunda açılan kursa toplam 120 kişi katılıyor.

Her yaştan kişinin katılabildiği 5 grup halinde açılan 'Sandık Kurulu Görevlileri Eğitimi' Kursunda kursiyerlere, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan Kilitçi, Ali Sunal, Türkçe Öğretmeni Yıldırım Gürakan, Fen Bilgisi Öğretmeni Mehmet Ayyıldız ve Sınıf Öğretmeni Halil İbrahim Özdoğan tarafından 8 saat eğitim veriliyor. Eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını alan kursiyerler 07 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinde sandık kurullarında başkan ve üye olarak görev alabilecek (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandık Kurulu Üyelerine Kurs - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement