Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu Açıklaması

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu Açıklaması
17.07.2013 18:14

"Bu yıl emekliye ayrılıp, görevi kardeşim Zeki Konukoğlu'na bırakacağım"

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, bu yıl emekliye ayrılıp görevi kardeşi Zeki Konukoğlu'na bırakacağını bildirdi.

Holdingden yapılan açıklamaya göre, Sani Konukoğlu Vakfı Gaziantep'teki köy ve mahalle muhtarları, huzurevi sakinleri ile okuryazarlık eğitiminde görev alan gönüllü öğretmenlere iftar yemeği verdi.

Abdulkadir Konukoğlu, iftarda yaptığı konuşmada, vakıf olarak her yıl 35 bin aileye gıda yardımı yaptıklarını, muhtarların, gıda yardımlarının hak sahibine ulaşmasında en büyük yardımcıları olduğunu belirttti.

Huzurevinde kalanların sevgi ve saygıya değer insanlar olduklarını ifade eden Konukoğlu, her fırsatta yanlarında oldukları huzurevi sakinleri ile iftarda buluşmanın bir Sanko geleneği halinde geldiğine dikkati çekti.

Vakfın Anne Çocuk Eğitim Vakfı ile İşlevsel Yetişkin Okuryazarlığı Programı uyguladıklarını hatırlatan Konukoğlu, bu program sayesinde yetişkinlere ücretsiz eğitim veren gönüllü öğretmenler ile iftar sofralarını paylaşmaktan mutluluk  duyduklarını belirtti.

Katılımcılardan "Helallik" isteyen Konukoğlu, "Bu yıl emekliye ayrılıp, görevi kardeşim Zeki Konukoğlu'na bırakacağım. Ben vakıf ve üniversite işleriyle uğraşacağım.Bu 50 yıl içerisinde birbirimize hakkımız geçmiştir. Hepinizden helallik istiyorum, benim hakkımı sizlere helal olsun" ifadelerini kullandı.

Konukoğlu ailesi'ne yaptıkları yardımlar ve düzenledikleri iftar yemeği için teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz de "Konukoğlu'nun bu örnek davranışının tüm Türkiye'ye örnek olmasını dilerim. Babanız Rahmetli Sani Beyi de sizin gibi hayırlı evlatlar yetiştirdiği için rahmet ve minnetle anıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Yemeğe Holding yönetim kurulu üyeleri Adil Sani Konukoğlu ve Hakan Konukoğlu da katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu Açıklaması - Son Dakika


Advertisement