Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Tasavvuf müziği sanatçısı Önül konser verdi

21.07.2013 13:33

Tasavvuf müziği sanatçısı Abdurrahman Önül, ramazan etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa'da konser verdi.

Belediye tarafından Balıklıgöl Yerleşkesi'nde organize edilen etkinliğe, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yardımcıları Emin İzol ve İbrahim Güllüoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde Önül'e yoğun ilgi gösteren katılımcılar, sanatçıyı yakından görebilmek ve cep telefonlarıyla kayıt edebilmek için birbiriyle yarıştı. Önül, ilgi nedeniyle etkinliğin sonunda güvenlik güçlerinin kontrolünde alandan ayrıldı.

Fakıbaba, etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, kentin hızla değişerek büyüdüğünü belirterek, belediye olarak ramazan ayının maneviyatına uygun etkinlikler düzenlemeye çalıştıklarını belirtti.

Takım ruhuyla çalıştıklarını ifade eden Fakıbaba, şehre hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ŞUGİAD üyeleri bir araya geldi

Şanlıurfa Girişimci İşadamları Derneği (ŞUGİAD) üyeleri bir araya geldi.

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda katılımcılara mesleki deneyimlerini anlattı.  İş adamlarının beğendiği programda Vali Celalettin Güvenç, etkinliğin sonunda Tamince'ye plaket verdi.

Programa AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Kasım Gülpınar ve Abdulkerim Gök, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ŞUGİAD Başkanı Mehmet Öksüzoğlu ile çok sayıda iş adamı katıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement