Sarızeybek, Ayvalıklılarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sarızeybek, Ayvalıklılarla Buluştu

Sarızeybek, Ayvalıklılarla Buluştu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, tanınmış emekli Albay Erdal Sarızeybek, CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nın davetlisi olarak, 4 yıl sonra bir kez daha Ayvalıklılarla buluştu.

29.06.2014 13:13

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, tanınmış emekli Albay Erdal Sarızeybek, CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı'nın davetlisi olarak, 4 yıl sonra bir kez daha Ayvalıklılarla buluştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaptığı dönemde bölücü terör örgütü PKK'ya ağır darbeler vurmasıyla da bilinen Erdal Sarızeybek, kendisi gibi TSK emeklisi Asım Sürer'in başkanlığında faaliyet gösteren CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı'nın 'Aydınlanma Konferansları' kapsamında Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği konferansta; Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyeleri ve yaklaşık 200 katılımcı katıldı. Konferans öncesinde konuşan CHP Ayvalık İlçe Başkanı Asım Sürer, Erdal Sarızeybek ile Harp Okulu'nda aynı sıralarda eğitim görmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Etrafımızda çok şeyler oluyor. Başta Ortadoğu olmak üzere Ortadoğu'da yaşanılanların Türkiye'deki yansımaları gibi. Bu olanları gelecekte hep birlikte yargılayacağız. Tarih kitaplarında okuyacağız. Ama bugün ülkemizin çevresinde neler olup bittiğini bilmemizde de yarar var. Çünkü Türkiye'nin gidişatını değiştirecek birçok gelişmeler yaşanıyor. Bunlarla ilgili biraz sonra Sayın komutanımız Erdal Sarızeybek yeterli bilgiler verecek ama ben şunu söylemek istiyorum. Sizler gibi gönüllü insanlar, Ramazan ayının ilk gününde vaktinizi ayırıp buraya geldiniz. Bu yüzden de hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Sürer'in ardından alkışlarla sahneye gelen Emekli Albay Erdal Sarızeybek, CHP İlçe Başkanlığı'nın kendisini Ayvalıklılarla bir kez daha buluşturmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sarızeybek'in etkin konuşması ilgiyle izlendi. Türk Silahlı Kuvvetleri Birinci Derece Gümüş Liyakat Madalyası sahibi Emekli Albay Erdal Sarızeybek, ülkenin stratejik önemine vurgu yaparak Türk devletleri arasında birlik sağlanırsa Türkiye'nin süper güç olacağını söyledi. Türkiye üzerinde baskı kurmaya çalışan güçlerin varlığına da işaret eden Sarızeybek, konferansın ardından kendi yazdığı kitapları imzaladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarızeybek, Ayvalıklılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement