Şehzade Mehmet'ten "Ana-Baba Okulu" Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Şehzade Mehmet'ten "Ana-Baba Okulu" Eğitimi

Şehzade Mehmet\'ten "Ana-Baba Okulu" Eğitimi

Manisa Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü ve Manisa Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Ana-Baba Okulu" eğitim programı başladı.
"Ana-Baba Okulu" programının ilki Manisa Belediyesi Kültür Sitesi'nde...

18.11.2013 13:38

Manisa Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları, Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü ve Manisa Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Ana- Baba Okulu" eğitim programı başladı.

"Ana-Baba Okulu" programının ilki Manisa Belediyesi Kültür Sitesi'nde başladı. 4 seminerden oluşan program kapsamında öğrenci anne ve babalarına mutlu aile olmak ve başarılı çocuklar yetiştirmenin temel kuralları anlatılacak. Programa katılan 580 Manisalı aday Milli Eğitim Müdürlüğü Halk eğitim merkezi tarafından verilecek sertifikanın sahibi olacak. Programın açılış konuşmasını yapan Manisa Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Müdürü Giray Kara, "Ana-Baba Okulu" eğitim programını daha önce de yaptıklarını hatırlatarak, "İstek ve ihtiyaç üzerine bu yıl tekrar düzenlemeye karar verdik. Burada sağlıklı ve donanımlı öğrenci yetiştirmek iyi anne ve baba yetiştirmekten geçtiği bilinci ile bu seminerlere başladık. İnsanlık aya kadar çıkmayı başardı, ancak oturduğu evdeki komşusunun kapısını çalmayı başaramıyor. Cep telefonu ile dünyanın öbür tarafı ile iletişime kolayca geçebiliyor ancak evindeki eşi ve çoluk çocuğu ile iletişim kurmakta çok zorlanıyor." dedi.

Kara'nın konuşmasının ardından programa eğitimci olarak katılan Uzman Psikolog ve Danışman Efkan Yeşildağ, esprili anlatım tarzıyla verdiği bilgilerle nasıl bir anne baba olunması gerektiğini anlattı.

Aile bireylerine geniş ve faydalı bilgiler veren Yeşildağ seminer sonunda katılımcılardan yoğun alkış aldı. Programın ikinci eğitimi ise 19 Kasım Çarşamba akşamı saat 20: 00'de yine Kültür Merkezi Lale Salonu'nda gerçekleştirilecek. 2. eğitimde ise velilere Uzman Psikolog ve Danışman Orhan Keskin tarafından teknoloji kullanımı ve internetin başarı üzerine etkisi anlatılacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzade Mehmet'ten 'Ana-Baba Okulu' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement